Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

600 тис. грн виділила міська влада за перший квартал цього року для підтримки чотирьох театрів Львова

600 тис. грн виділила міська влада за перший квартал 2006 року на підтримку чотирьох театрів Львова — повідомила 18 травня на сесії Львівської міськради заступник міського голови, начальник управління фінансів Любов Максимович.
Зокрема, за її словами, дотацію отримали Перший український театр для дітей та юнацтва, театр «Воскресіння», театр ім. Л. Курбаса та театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки», а також Будинок органної та камерної музики, муніципальний хор "Гомін" і міський палац культури ім. Г. Хоткевича. Крім цього, протягом січня-квітня проведено 5 загальноміських заходів по відзначенню державних і національних свят, на які витрачено 34,9 тис. грн.
Загалом же, як повідомила Любов Максимович, на утримання установ культури і мистецтва в міському бюджеті на 2006 рік передбачено 18 млн 600 тис. грн., в тому числі на заробітну плату — 9,5 млн грн, на оплату енергоносіїв - 0,4 млн грн. За підсумками першого кварталу цього року  видатки проведені в сумі 3,2 млн грн, що становить 16,6% річного плану.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ