Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

60% офісних працівників дратує новорічний корпоратив

Новий рік — традиційно найпоширеніше офісне свято. Незважаючи на це, в кожній п’ятій компанії новорічного свята не буде. І лише двоє із п’яти «білих комірців» радіють новорічному корпоративу. Повідомляє Гал-інфо з посиланням на HeadHunter Україна.

Раніше ж Новий рік у колі колег подобалося відзначати кожному другому офісному співробітнику. Про це далі в результатах опитування Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна.

Друга половина грудня — час передсвяткової метушні. «Білі комірці» здають звіти, планують роботу на наступний рік і готуються до новорічних корпоративів. Проте криза й інші негативні події в країні відбилися на бюджеті й налаштуванні офісних співробітників, у зв’язку із чим деякі компанії відмовилися від святкувань. За даними опитування hh.ua, Новий рік не будуть відзначати в кожному п’ятому офісі. Для порівняння: минулого року корпоратив не проводили лише в одній із десяти компаній.

Більшість «білих комірців» усе ж мають намір зібратися й відсвяткувати Новий рік у колі колег. Хоча кожен п’ятий колектив відмовився від святкувань, Новий рік незмінно лишається першим у рейтингу офісних свят. За своєю популярністю йому поступаються навіть річниці заснування компаній, дні народження і професійні свята. А ось святкування Різдва набуває все більшої поширеності в українських офісах. Якщо в 2014 році його збиралися святкувати 8% «білих комірців», то через рік їхня кількість зросла до 12%. Таким чином, у 2015 році Різдво увійшло до десятки найпопулярніших офісних свят.

Події в країні відбилися на передсвятковому настрої «білих комірців». Лише двоє із п’яти радіють новорічному корпоративу. Раніше Новий рік в колі колег подобалося відзначати кожному другому офісному співробітнику.

Дані були отримані в результаті опитування, проведеного Дослідницьким центром Міжнародного кадрового порталу hh.ua в грудні 2015 року. В опитуванні взяли участь 536 респондентів із різних регіонів України.

http://hh.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ