Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

7 вересня міськрада виноситиме на сесію проект ухвали про заборону транспортного руху площею Ринок

7 вересня міськрада виноситиме на сесію проект ухвали про заборону транспортного руху площею Ринок — повідомив сьогодні, 29 серпня, на нараді перший заступник міського голови Микола Одуха. До цього часу порушників, які намагатимуться проїхати повз Ратушу, строго попереджуватимуть, але ще не штрафуватимуть. Нагадаємо, 23 серпня рішення про закриття площі Ринок для руху транспорту прийняв виконком Львівської міської ради.

 Окрім адміністративного покарання, ухвалою сесії мають також узаконити відеоспостереження за порушниками, а також розповсюдження інформації про них у засобах масової інформації.
 «Після того, як на площі Ринок встановлять відеокамери, ми щовечора ретельно аналізуватимемо відеозйомку, будемо викликати порушників у міліцію, вимагати від них офіційного пояснення, а після цього всю інформацію про порушення подаватимемо в пресу: за минулий день площею Ринок проїхало стільки-то „крутих”, стільки-то кумів і стільки-то водіїв чиновників», — наголосив Микола Одуха.
 Право безперешкодного в’їзду на площу Ринок, за його словами, матимуть лише карети швидкої та пожежні машини. Натомість для машин, які забиратимуть сміття, інкасаторських машин та автомобілів, які довозитимуть товари у магазини, що знаходяться на площі Ринок, будуть виготовлені спеціальні пропуски і відведено спеціальний час для заїзду на площу. Ці пропуски мають виготовити вже у найближчі кілька днів. Як зазначив Микола Одуха, 34 суб’єкти підприємницької діяльності, які мають свої торгові точки на площі Ринок, вже попереджені про такі умови.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ