Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Адвокати Корбана не знають, де перебуває їхній підзахисний

Під час прес-конференції у Києві адвокати лідера УКРОПу Геннадія Корбана заявили, що не знають про місцеперебування свого підзахисного із 28 грудня. Також правозахисникам невідомо, чи буде він присутній на розгляді апеляції арешту, що відбудеться 5 січня.

"Суд визначив, що Геннадій Корбан має перебувати у слідчому ізоляторі у Києві за адресою Дегтярівська, 13. Я думаю, що Апеляційний суд дасть оцінку цьому, оскільки з його станом здоров'я там перебувати не можна. Він дійсно потребує лікування - у нього проблеми з серцем", - сказав один з представників його захисту Олександр Лисак. 

"Я застерігаю від того, що не дай боже з ним щось трапиться. До того ж ми не впевнені, що він знаходиться у СІЗО. Інформації про нього у нас немає з 28 грудня. Ми робимо все можливе, щоб отримати дані про місце його знаходження та стан до завтрашнього судового засідання", - додав він.

6 листопада Печерський районний суд Києва обрав для голови політради партії УКРОП Геннадія Корбана запобіжний захід - домашній арешт терміном на 2 місяці цілодобово - до 31 грудня 2015 року. 1 грудня Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення райсуду про домашній арешт лідера УКРОПу.

28 грудня Дніпровський райсуд Києва змінив запобіжний захід Корбану на взяття під варту терміном на 60 днів. Напередодні цього засідання Корбана прооперували в клініці Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Амосова.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ