Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аграріїв навчатимуть, як вирощувати суницю та малину

Завтра, 6 квітня, о 10:00 у селі Підгородище Перемишлянського району в рамках проекту "500 успішних сімейних господарств" відбудеться виїзний практично-прикладний семінар на тему: "Інтенсивне вирощування малини та суниці. Шкідники малини та суниці". Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації.

Під час зустрічі учасникам семінару презентуватимуть досвід вирощування малини, суниці та ожини в кооперативі Агрофрут. Аграрії також матимуть можливість оглянути ягідні культури на предмет захворювань, шкідників та визначення загального стану рослин.

Окрім того, усі матимуть змогу оглянути кооперативну техніку, яку закупили, зокрема, і за фінансової підтримки Львівської ОДА та департаменту агропромислового розвитку.

"Усі, хто візьмуть участь в цьому семінарі, отримають практичні поради з догляду та обробки суниці і малини у весняний період, - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз. - У рамках цього заходу представники кооперативів ознайомляться із тим, як вони можуть скористатися з фінансовими можливостями регіональної програми підтримки".

Контактна особа для реєстрації у семінарі: Книжицький Йосип (067)37-40-339.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ