Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Аграрний потенціал Львівщини презентували на конференції у Запоріжжі

Упродовж 1 - 2 березня представники агропромислового розвитку взяли участь у національній конференції «Мільйон із гектара» у Запоріжжі. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак  Львівщину представляли  та виступили з доповідями начальник відділу розвитку землеробства та тваринництва департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Тетяна Борушок та керівник фермерського господарства «Західний Равлик».

У конференції взяли участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу з усіх куточків України. Це виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво.

Умежах заходу розглянули переваги диверсифікованості аграрного виробництва в нинішніх реаліях, вирощування нішевих, високомаржинальних плодоовочевих культур: наскільки виправданим є ризик їхнього впровадження в структуру господарства, питання у правильному підході до ведення бізнесу. Особливу увагу було приділили  органічному виробництв.

Під час другого дня конференції, проведеного на території агросадиб «Хутір Петерсена» та «Аквазоо» відвідувачі мали можливість ознайомитись з діяльністю агросадиб, побачити і відчути традиції козацького краю та спробувати смаколики традиційної кухні.

Нагадаємо, у лютому 2016 року національна конференція «Мільйон із гектара» стартувала у Львові.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ