Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Агропідприємства можуть подати заявку для внесення до переліку об’єктів критичної інфраструктури

Підприємства, що належать до сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу, можуть подавати до Мінагрополітики документи для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури.

Як повідомляє Департамент агропромислового розвитку Львівської ОВА, належність до критичної інфраструктури підприємств визначатимуть, зокрема, за такими критеріями:

  • належність підприємства до певного сектору;
  • кількість людей, яких забезпечує підприємство;
  • негативний вплив на інші сектори в разі відсутності енергопостачання;
  • зв’язок з іншими об’єктами критичної інфраструктури.

Документи з супровідним листом довільної форми надсилаються на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail: [email protected]

Робоча група з ідентифікації та категоризації підприємств виробництва вже розпочала прийом заявок.

У складі робочої групи визначено відповідальних осіб за такими напрямами: виробництво продукції рослинництва; виробництво продукції тваринництва; переробка сільськогосподарської та/або виробництво харчової продукції; експлуатація зрошувальних систем, каналів.

Перше засідання відбудеться робочої групи вже 27 грудня. Наступне засідання відбудеться у перших числах січня 2023 року.

З повним алгоритмом дій для подачі заявок можна ознайомитись на ресурсах Міністерства аграрної політики та продоводльства України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ