Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Актор Шон Пенн передав на львівський вокзал черговий гуманітарний вантаж

Головний залізничний вокзал Львова отримав гуманітарну допомогу від актора та засновника благодійної організації «CORE» Шона Пенна. Це вже четверта партія вантажу з моменту його візиту на Львівщину. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Завдяки співпраці Львівської ОВА, фінансовій підтримці організації «CORE» та допомозі громадської організації «Допоможемо разом» вдалось закупити продукти харчування, зокрема солодощі та воду, а також засоби гігієни та медикаменти.

Загальна вартість гуманітарного вантажу складає близько 120 тисяч гривень.

Вокзал став прихистком для багатьох людей з різних областей України. Відповідно до їхніх потреб, волонтери узагальнили список необхідних товарів, котрі й передали представникам «CORE».

Зараз на Головному залізничному вокзалі допомагають усім людям, котрі евакуйовуються на Львівщину в межах «Медико-психологічної допомоги». Є спеціально облаштовані намети, в яких можна перепочити, поїсти, отримати інформацію про місця для поселення тощо. Найвразливіші категорії населення, які прибувають – це люди похилого віку та особи з інвалідністю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ