Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Акції протесту не вплинуть на результати виборів, – Безсмертний

Ключову роль у визначенні результатів виборів можуть зіграти суди, а не акції протесту. Про це на прес-конференції в «Главкомі» заявив Роман Безсмертний, Голова Центрального виконавчого комітету «Нашої України». Повідомила прес-служба «Нашої України».


«Якщо станеться певний конфлікт між кандидатами, то основна драма розіграється в судах, а не на вулиці», - сказав він. «Нашоукраїнець» висловив переконання, навіть якщо вуличні акції і матимуть місце, то вони не зможуть серйозно вплинути на результати виборів.

 Говорячи про вплив закону про вибори Безсмертний сказав, що ситуація зі змінами до закону нагадує йому випадок, «коли на вузькій кладці зійшлися два «великих таланти». Безсмертний наголосив, що внесені правки не змінили закон ані в кращий, ані в гірший бік. Він підкреслив, що зривати засідання виборчої комісії можна незалежно від того, яка кількість членів потрібна для кворуму – дві третини чи половина. «Проблема роботи дільничної комісії криється не в нормі закону, а в загальній політичній культурі», - наголосив він. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ