Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Активісти «Фронту змін» у Львові розпочали акцію «Люби відпочивати в Україні!»

Перша мандрівка прихильників «Фронту змін» Львівщини розпочалася у неділю, 28 червня, зі сходження на гору Парашку у Сколівському районі Львівської області. Маршрут, довжина якого до гори понад 12 кілометрів, а висота Парашки – 1 268 метрів, молоді прихильники «Фронту змін» подолали швидше ніж за чотири години. Повертаючись додому, мандрівники прибрали сміття із маршруту, що залишили туристи. Повідомив сайт «Фронту змін».

Акція відбулася з метою популяризації активного відпочинку за межами «великого міста», ознайомлення львівської молоді з природними багатствами рідного краю, прибирання території одного із наймальовничіших маршрутів Сколівських Бескид, водночас зробивши комфортним і приємним відпочинок для інших туристів.

Напередодні подорожі на центральних вулицях Львова майже 30 волонтерів Молодіжного клубу роздавали мешканцям міста туристичні путівники «Гора Парашка», закликаючи львів’ян кинути курити і змінити шкідливі звички на здорове життя.

«В Україні є тисячі незвіданих стежок, неприбраних чи занедбаних туристичних маршрутів, цікавих та надзвичайно красивих історичних і природних місць, – розповів координатор «Фронту змін» у Львівській області Степан Кубів. – Ми закликаємо наших прихильників зі всієї України долучитись до нашого проекту та організувати подібні акції й у ваших областях, містечках, селах. А для комфортного відпочинку – прибрати забруднені відпочинкові території, водойми, парки та інші привабливі для туристів мальовничі куточки».

Наступним етапом туристичного проекту Молодіжного клубу ЛОО ВГО «Фронт змін» стане сходження на ще одну не менш красиву гору Сколівщини – Лопату.

 

 

 



Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ