Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власникам парканів на озері "Задорожньому" дали час до 27 серпня

Фото - «ДК Львів»
Фото - «ДК Львів»
Фото - «ДК Львів»
Фото - «ДК Львів»
Фото - «ДК Львів»
Фото - «ДК Львів»
1/4
Сьогодні, 5 серпня, голова правління «Варта700», громадська активістка Наталія Шелестак публічно звернулася до голови Львівської ОДА Олега Синютки і запропонувала йому разом із активістами поїхати на озеро Задорожє (Миколаївський район Львівщини), яке з усіх сторін загороджене парканами, а люди практично позбавлені можливості проводити своє дозвілля.

«Щоденно до нас, громадських активістів, звертаються люди з проханням вирішити проблему самовільного захоплення озера Задорожнє. Там практично захоплена набережна і людям доступні лише сто метрів платного пляжу. Є ряд рішень суду, які не виконуються, а є речі, які затягуються чиновниками», - сказала вона.

Окрім того, в Інтернеті можна побачити пропозиції продажу земельних ділянок біля цього озера.

Відповідно, в присутності журналістів, Олег Синютка дав вказівку зробити офіційне попередження порушникам та додав, що 27 серпня разом з активістами поїде наводити лад на озері Задорожнє і визволяти його берег від незаконних парканів.

Наталія Шелестак додала, що активісти пропонують усім тим, хто ці паркани набудував, ліквідувати їх добровільно до 27 серпня, а інакше берег очистять без них силами громадськості та за підтримки влади.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ