Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Алла Черкасова – найкраща спортсменка Львівщини у жовтні

Борчиня Алла Черкасова стала найкращою спортсменкою Львівщини у жовтні. Спортивна громадськість Львівщини за кандидатуру Алли Черкасової проголосувала одноголосно.

Нагадаємо, 24 жовтня Алла Черкасова стала чемпіонкою світу з вільної боротьби в Угорщині. Підопічна Олексія Мельника та Андрія Пістуна стала найкращою у ваговій категорії до 68 кг. На чемпіонаті світу в Будапешті бронзові медалі для України також здобули Юлія Ткач (до 62 кг) та Оксана Лівач (до 50 кг).

Нагородження найкращої спортсменки Львівщини у жовтні Алли Черкасової, а також Оксани Лівач та Юлії Ткач відбудеться у четвер, 8 листопада, у ресторані Park Art of Rest (вул. Вітовського, 43а). Початок нагородження – 11:00.

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський, а також керівники спорту міста та області нагородять також двох призерок юнацьких олімпійських Ігор в Буенос-Айресі – борчиню Оксану Чудик та гімнастку Христину Пограничну. Обоє дівчат стала срібними призерками.

Участь у церемонії нагородження також візьмуть колишні гравці НХЛ Вейн і Дейв Бабичі, які завітають на Львівщину з метою провести серію майстер-класів для вихованців дитячо-юнацької спортивної школи ХК «Галицькі Леви». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ