Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

АМКУ звинуватив Бродівську міську раду і виконком у монополізмі

Антимонопольний комітет звинуватив органи місцевого самоврядування міста Броди в порушенні законодавства про захист економічної конкуренції. Про це “Гал-info” повідомила прес-служба Львівського обласного територіального відділення АМКУ.
 Зокрема, за результатами провадження у справі встановлено, що органи місцевого самоврядування м. Броди (рада та виконком) не належним чином реалізовували власні повноваження щодо встановлення цін на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій, ритуальні послуги та послуги з вивезення твердих побутових відходів та рідких нечистот. Окрім того, у м. Броди не було встановлено належного порядку видачі дозволів на розміщення об’єктів торгівлі.
Такі дії органів місцевого самоврядування кваліфіковано згідно з пунктами 3, 7 статті 50 Закону України „Про захист економічної конкуренції”. Тому адміністративна колегія Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України зобов’язала органи місцевого самоврядування м. Броди усунути виявлені порушення у встановлений своїм рішенням відповідний строк.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ