Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Лозинський: чекаємо офіційного оголошення результатів виборів на Прикарпатті

Голова ОВК №87 Андрій Лозинський у коментарі Гал-інфо повідомив, що комісія прийняла уточнений протокол і наразі очікують оголошення офіційних результатів.

14 квітня ОВК 87 виборчого округу провела засідання, на якому склала протокол з поміткою "Уточнений" з урахуванням рішень судів, які набули чинності. Цей протокол ОВК мала доставити до ЦВК не пізніше 17:00 15 квітня.

“Комісія прийняла наш уточнений протокол. Зараз ми чекаємо офіційного оголошення результатів. За нашим протоколом на першому місці опинився Василь Вірастюк, на другому - Олександр Шевченко, а на третьому - Руслан Кошулинський”, - повідомив Андрій Лозинський.  

Крім цього, він додав: “Таких виборів, як ці, в Україні давно не було. Вони були дуже проблемні, піднявся такий ажіотаж. 3 кандидати фактично йшли нога в ногу. Були певні фальсифікації, майже 500 бюлетенів не знайшли. Дільничні комісії мабуть не очікували, що окружна буде перераховувати, бо останні 20 років окружні комісії не втручалися в документацію. А ми вирішили перерахувати, оскільки мали інформацію про зловживання, яка, на жаль, частково підтвердилася”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ