Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий не одягатиме мантії на інавгурацію міського голови, але скористається коларом, який востаннє одягав Василь Куйбіда

Андрій Садовий не одягатиме мантії на інавгурацію міського голови — про це він повідомив «Гал-info». За словами Садового, по-перше, це не його стиль, а по-друге, мантія на нього замаленька. Як наголосив новообраний міський голова, він вважає некоректним і неправильним називати урочисту сесію міськради по приведенню до присяги новообраних депутатів міськради та нового міського голови інавгурацією голови міста.
Проте колар — символ влади міського голови - Андрій Садовий обов’язково вдягне. Новообраний міський голова скористається коларом, який востаннє одягав Василь Куйбіда, адже Любомир Буняк, якому не сподобався традиційний колар, виробив цей символ влади на власний смак. Щоправда, місту його так і не передав, а залишив собі.
«У Львівському державному історичному музеї є колар, який переходить у спадок кожному новому міському голові Львова. На урочисту сесію міської ради я обов’язково його вдягну», — зазначив Андрій Садовий.
 Нагадаємо, урочиста сесія Львівської міської ради відбудеться 25 квітня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ