Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий не зустрінеться із Петром Димінським, бо їде на зустріч з Юрієм Єхануровим

Міський голова Львова Андрій Садовий не зустрінеться з почесним президентом ФК «Карпати» у форматі прес-конференції, яка була запланована на 2 червня 2006 року, оскільки на цей день у нього запланована нарада у Кабінеті Міністрів України за участю прем’єр-міністра Юрія Єханурова, — про це «Гал-info» повідомила особистий прес-секретар Андрія Садового Наталія Міхнова. За її словами, до неї звернувся редактор спортивних програм Львівської обласної державної телерадіокомпанії (ЛОДТРК) Василь Старецький, щоб запросити Андрія Садового на прес-конференцію, на що вона попросила надіслати факсом офіційне запрошення.

«Офіційного запрошення не було надіслано, — зазначила Наталія Міхнова. — За цей час з Кабінету Міністрів України прийшло запрошення на нараду до прем’єр-міністра України Юрія Єханурова для обговорення ситуації з цінами на газ».
Втім, як зазначив сьогодні, 30 травня 2006 року, під час «круглого столу» Андрій Садовий, з Петром Димінським він та Мирослав Сеник зустрінеться завтра у Львівській облдержадміністрації.
Нагадаємо, що на п’ятницю, 2 червня, в приміщенні ЛОДТРК була запланована прес-конференція на тему «Співпраця ФК «Карпати» та Львівської міської ради» за участю почесного президента ФК «Карпати» Петра Димінського та міського голови Львова Андрія Садового.
 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ