Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий підписав розпорядження “Про фінансування об’єктів міського господарства”

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження “Про фінансування об’єктів міського господарства” — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

 Цим розпорядженням на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2006 року “Про затвердження Порядку використання у 2006 році субвенції з Державного бюджету України місцевими бюджетами на збереження історичної забудови міст, об’єктів історико-культурної спадщини, впорядкування історичних населених місць України та соціальний розвиток”, відповідно до листа управління капітального будівництва Львівської міської ради,  затверджено порядок фінансування видатків за рахунок коштів з Державного бюджету України на збереження історичної забудови міста та історико-культурної спадщини у розмірі 4 271, 5 тис. грн.
 Протягом квітня — травня цього року з державного бюджету на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2006 року “Про затвердження Порядку використання у 2006 році субвенції з Державного бюджету України місцевими бюджетами на збереження історичної забудови міст, об’єктів історико-культурної спадщини, впорядкування історичних населених місць України та соціальний розвиток” надійшло 16,5 млн грн. Розподіл цих коштів здійснюється відповідно до розпорядження міського голови за пропозиціями головного розпорядника коштів, визначеного ухвалою сесії Львівської міської ради — управління капітального будівництва Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ