Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий створив робочу групу для вивчення конфліктної ситуації навколо ринку «Новий»

Андрій Садовий створив робочу групу для вивчення конфліктної ситуації навколо ринку «Новий» — повідомив «Гал-info» міський голова Львова. Щоправда, конкретного терміну, через який робоча група має прозвітувати про ситуацію, голова міста не встановлював. За словами Андрія Садового, в робочу групу увійшли заступник міського голови Василь Білоус, начальник міського управління торгівлі, голова Залізничної РА, депутат міської ради Юрій Батюк, а також троє підприємців ринку.
«Там дуже складна ситуація. Звичайно, я стою на стороні мешканців Львова, адже не можна зганяти всіх в супермаркет і закривати всі ринки. Однак площа, на якій знаходиться ринок, потребує серйозної реконструкції, там дуже захаращена територія. Зрештою, де-факто ринок має конкретного власника і цього ми теж не можемо не враховувати», — пояснив Андрій Садовий.
Нагадаємо, 10 травня, приватні підприємці ринку «Новий», що розташований на перехресті вулиць Любінської і Петлюри, заблокували рух автотранспорту через незаконне, на їхню думку, позбавлення місця роботи, адже власники «Нового» збираються закрити ринок і влаштувати на його місці автолюкс.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ