Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий та Валентина Матвієнко підписали Протокол про співпрацю між Львовом та Санкт-Петербургом

Сьогодні о 9 годині ранку міський голова Львова Андрій Садовий і губернатор Санкт-Петербурга (Російська Фередація) Валентина Матвієнко підписали Протокол про співпрацю між урядом міста Санкт-Петербург та міською радою Львова, Україна – про це „Гал-іnfо” повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Підписання документу відбулось за участі голів депутатських фракцій Львівської міської ради у кабінеті міського голови Львова.
Підписаний документ передбачає співпрацю між містами у галузях економіки, науки, освіти, охорони здоров’я, культури, охорони навколишнього середовища, енергетики, комунального господарства.
Згідно з Протоколом про співпрацю розглядається можливість про співробітництво між Санкт-Петербурзьким державним університетом і університетом Львова.
Розглядається можливість спільної постановки “Пікова дама” режисером В. Гергієвим на сцені Львівського державного Академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.
Також розглядаються можливості проведення спільних конференцій для фахівців у галузі культурної спадщини та співпраці між Державним Ермітажем і Львівською картинною галереєю.
 Підписання Протоколу про співпрацю відбулось у присутності Надзвичайного і Повноважного Посла Росії в Україні Віктора Черномирдіна.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ