Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Садовий та Василь Куйбіда виступлять в Українському католицькому університеті з лекціями

У рамках проекту «Суспільно-політичні семінари» в Українському католицькому університеті продовжиться цикл лекцій щодо різних аспектів життя міста Львова, області та України. Цикл продовжують директор Інституту розвитку міста Андрій Садовий та радник Президента України Василь Куйбіда. Про це повідомив відділ інформації та зовнішніх зв’язків Українського католицького університету.
Зокрема, у середу, 15 березня, із доповіддю на тему «Сучасна концепція муніципальної влади у Львові» виступить Андрій Садовий, а у наступну середу, 22 березня, лекцію на тему «Перспективи розвитку міста» прочитає Василь Куйбіда.
У рамках цього проекту в УКУ вже виступали народні депутати України Михайло Косів, Сергій Соболєв, Тарас Чорновіл, теперішній міністр фінансів Віктор Пинзеник, посли Республіки Польща, Канади, США, журналісти Олександр Кривенко, Микола Княжицький, колишній віце-прем’єр Микола Жулинський та багато інших.
«Проект «Суспільно-політичні семінари» виник внаслідок рішення Сенату УКУ про відкритість університету до суспільно-політичних процесів, з метою їх дослідження та аналізу, – зазначив викладач філософії УКУ доктор Юрій Підлісний. – Наш університет завжди готовий надати свою аудиторію для зустрічі студентів та науковців із діячам науки, культури, політики, бізнесу в академічному форматі».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ