Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий відсторонив Юрія Думнича від виконання обов’язків директора Першого українського театру для дітей та юнацтва

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження “Про утворення комісії для вивчення конфліктної ситуації у Першому українському театрі для дітей та юнацтва”. Про це повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міськради.
Цим розпорядженням міського голови створено комісію під головуванням заступника міського голови з гуманітарних питань Василя Косіва, котрій доручено вивчити ситуацію і прийняти рішення, що стосуються вимог творчого колективу Першого українського театру для дітей та юнацтва, які спричинили акцію протесту – безстрокове голодування від сьогодні, 22 травня.

Розпорядженням міського голови на час роботи комісії управлінню культури доручено відсторонити від виконання обов’язків директора  Першого українського театру для дітей та юнацтва Юрія Думнича та призначити виконувача обов’язки.
 До складу комісії увійшли керуючий справами виконкому Марта Литвинюк, начальник відділу культури Ігор Маланчук, начальник управління “Адміністрація міського голови” Степан Панюца, заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк та ін.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ