Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий висловився щодо дострокових виборів в Миколаєві

Андрій Садовий на своїй Facebook сторінці висловився щодо дострокових виборів в Миколаєві.

"В моїй діяльності на посаді міського голови було кілька випадків, коли депутати планували відправити мене у відставку. Кожного разу я їм говорив, що нема проблем - ідемо разом на перевибори. Вони якось знічувались і забували про свою ініціативу. Я не маю наміру напрошуватись з порадами громаді Миколаєва. Але будь-який свідомий мешканець цього міста повинен розуміти - зараз його ставлять перед вибором: або змиритись з владою криміналу, або сказати своє слово. Слово вільного громадянина. Сєнкевич не зламався і це приклад для громади, яка його обрала у 2015.

Підтримую вимоги віче в Миколаєві щодо дострокових виборів міського голови та депутатів ради", - зокрема зазначив міський голова Львова.

Також він він звернув увагу на роль губернатора Миколаєва в цій історії. І повідомив що «Самопоміч» вже готує відповідне звернення в НАБУ.

Нагадаємо, що 5 жовтня, на позачерговій сесії Миколаївської міськради, роботу мера Олександра Сенкевича було визнано незадовільною. Депутати шляхом таємного голосування достроково припинили його повноваження.

"За дострокове припинення повноважень міського голови Миколаєва Олександра Сенкевича проголосували 42 депутати, проти немає, тих, хто утримався, - немає", - сказав голова лічильної комісії Владислав Єнтін.

Варто зауважити, що фракція "Самопоміч" відмовилася брати участь у голосуванні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ