Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий запропонував працівникам ринку „Новий” звернутися до суду

До пікетувальників – працівників ринку „Новий”, які зібралися сьогодні, 8 червня, під стінами Львівської міськради, - вийшов міський голова Львова Андрій Садовий.
Вислухавши пікетувальників, він зазначив: „На мою думку, ринок було продано незаконно, оскільки ніхто не питав думку людей. Поки не буде знайдено компромісу, я не дозволю проводити будівельні роботи.”

Андрій Садовий також сказав, що у вівторок, 13 червня, він підпише документи про створення комісії, яка складатиметься з представників прокуратури, податкової, Фонду держмайна, міліції для розгляду питань щодо законності продажу приміщення ринку „Інтермаркету”.
Садовий обіцяв, що виключить депутата міськради Юрія Батюка (НУ) з комісії, яка складається з членів міськради і 10 представників ринку і розглядає питання збереження статусу ринку. Виключити з комісії Батюка вимагають пікетувальники, оскільки вважають, що він відстоює інтереси „Інтермаркету”. Також депутат поводив себе з працівниками ринку некоректно, і вони вимагають, щоб він вибачився.
Андрій Садовий запропонував підприємцям ринку вирішувати конфліктні питання через суд, оскільки ринок є у приватній власності і міськрада не має до нього жодних повноважень.
Нагадаємо, 10 травня, приватні підприємці ринку «Новий», що розташований на перехресті вулиць Любінської і Петлюри, заблокували рух автотранспорту через незаконне, на їхню думку, позбавлення місця роботи, адже власники «Нового» збираються закрити ринок і влаштувати на його місці супермаркет та автостоянку. Міський голова Львова Андрій Садовий створив робочу групу для вивчення конфліктної ситуації навколо ринку «Новий».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ