Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий запросив до Львова представників всіх громадських організацій та правозахисних груп, які цікавляться реставрацією площі Ринок

Андрій Садовий запросив до Львова представників всіх громадських організацій та правозахисних груп, які цікавляться ходом реставраційних робіт на площі Ринок, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
“Мені приємно, що громадські діячі України так активно цікавляться проблемами нашого міста. Саме тому вирішив запросити вас до Львова, аби ви мали можливість на місці вивчити ситуацію з ремонтними роботами на площі Ринок. Я з радістю зустрінуся з вами у Львові й покажу всі матеріали та документи, які вас зацікавлять. Тут ви зможете поспілкуватися з тими фахівцями, які працювали над проектами, а також тими, які зараз виконують роботи”, — йдеться у зверненні міського голови.
Листи зі зверненнями міськрада, як повідомляє прес-служба, направила керівникам: керівнику Секретаріату ГО „Голос громади Києва” Володимиру Бондаренку, президентові Херсонського обласного Фонду милосердя та здоров’я  Аллі Тютюнник, голові правління Української Гельсінської спілки з прав людини, співголові Харківської правозахисної групи Євгенові Захарову, а також голові правління Луганської обласної правозахисної організації “Чайка” Ларисі Заливній.
Нагадаємо, кілька тижнів тому представники цих громадських організацій провели прес-конференцію у Києві, на якій наголосили на тому, що реконструкція площі Ринок відбувається з численними порушеннями.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ