Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрійка Царинського у Бостоні зараз бальзамують та готують до транспортування на Батьківщину

На Заході померлих традиційно піддають кремації, проте було прийнято остаточне рішення про поховання 11-річного Андрійка Царинського. Зараз його у клініці бальзамують, і, згідно з християнськими традиціями, його перевезуть на Батьківщину та поховають біля своєї родини, – повідомив сьогодні, 7 березня, голова Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Валентин Мойсеєнко.

Точна дата транспортування тіла поки що не відома.

За словами Валентина Мойсеєнко, до лікування хлопця були залучені найкращі спеціалісти галузі, які працюють з дітьми в опіковому центрі Бостона, були залучені абсолютно всі фармацевтичні сили. Зроблено було все, що можна було зробити. Всі були налаштовані на позитивне лікування.

«Ще вчора ввечері за нашим часом я спілкувався з опікуном. Він був оптимістично налаштований. Хлопчик готувався до чергового оперативного втручання. Проте, під час якого, вочевидь, він помер. Помер він в 14 годині за місцевим американським часом», – розповів Валентин Мойсеєнко.

Він також додав, що опікуну Ростиславу повідомляли про смерть Андрійка всім мед-персоналом, який був долучений до його лікування.

Судячи зі всього, якщо опікунуповідомляли про смерть хлопця, значить він не був з ним у палаті. Вочевидь, хлопець помер на операційному столі, – зазначив Валентин Мойсеєнко. Водночас він наголосив, що це тільки його роздуми, і точна інформація надійде офіційним листом.

Також Валентин Мойсеєнко додав, що, скоріше за все, це була чергова операція з видалення некротичних тканин та нарощування власних шкірних покровів хлопця

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ