Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Анонсовано дату виходу серіалу "Відьмак"

Фентезі-серіал "Відьмак" за мотивами романів польського письменника Анджея Сапковського стартує в четвертому кварталі 2019 року. Про це повідомило видання Deadline з посиланням на лист компанії Netflix, яка займається виробництвом шоу, інвесторам, передає УНН.

Цю інформацію також підтвердив директор з контенту Netflix Тед Сарандос. За його словами, прем'єра першого сезону шоу про пригоди відьмака Геральта з Ривії відбудеться в один із трьох останніх місяців поточного року.

Нагадаємо, головну роль у "Відьмаці" від Netflix зіграє англійський актор Генрі Кавілл. Він стане єдиною зіркою в касті шоу – інші ролі дісталися маловідомим артистам. 

Так образи відьмачки Цирі та чародійки Йенніфер втілять британські актриси-початківці Фрейя Алан і Аня Чалотра.

Постановкою боїв для першого сезону займається словацький каскадер Володимир Фурдик, найбільш відомий за роллю Короля ночі з "Гри престолів". Частину сцен для шоу вже відзняли в Угорщині, на Канарських островах і у Польщі. Зокрема, на батьківщині Геральта знімали відьмачу фортецю Каер Морхен. Нею в серіалі стане напівзруйнований середньовічний замок Огродзенець.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ