Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Апеляційний суд не задовільнив скарги Олега Матвіїшина та Винниківської ТВК і визнав вибори міського голови Винник дійсними

Сьогодні, 12 травня, Апеляційний суд Львівської області розглянув скарги кандидата на посаду міського голови Винник Олега Матвіїшина та Винниківської ТВК. Суд постановив у задоволенні скарги Олегу Матвіїшину відмовити. Щодо скарги Винниківської ТВК, то її суд задовольнив частково, а саме постановив залишити без розгляду 30 незаконних постанов ТВК з огляду на пропущенні строки оскарження. Повідомив «Гал-info» депутат Винниківської міської ради адвокат Богдан Бень.
За його словами, сьогодні о 18.00 має відбутися засідання Винниківської ТВК, на якому Теодора Гудзяка нарешті мають оголосити міським головою Винник.
Нагадаємо, що 4 травня Личаківський районний суд скасував постанову Винниківської ТВК про визнання виборів міського голови Винник недійсними. Кандидат на посаду міського голови Винник Олег Матвіїшин та Винниківська ТВК намагалися оспорити це рішення в апеляційній інстанції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ