Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Апеляцію Олексія Салиги перенесли на 18 лютого. Після обіду розглядатимуть перекваліфіковану статтю

Сьогодні, 13 лютого, в Апеляційному суді Києва о 10.20 мали розглянути справу щодо зміни запобіжного заходу львів'янину Олексію Сализі, якого 23 січня близько 4.30 у Києві, коли відбулося так зване полювання на Автомайдан, затримав Беркут. Через те, що Олексія Салигу не доправили до зали суду, слухання апеляції перенесли на 18 лютого. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив народний депутат Юрій Михальчишин, який зараз перебуває у залі суду.

За словами Юрія Михальчишина, львів’янина Олексія Салигу не привезли до судової зали. Як і попереднього разу, натомість мала відбутися  телеконференція, однак суд вирішив перенести судове засідання через відсутність в залі суду Олексія Салигу. Апеляція стосувалася попередньої статті - хуліганство

Як повідомив народний депутат Михальчишин, сьогодні у Шевченківському районному суді о 18.00 розглядатимуть справу щодо Олексія Салиги по перекваліфікованій статті – участь у масових заворушеннях. Судове засідання відбудеться після обіду. (Апеляція стосується статті про хуліганство).

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, львів’янину Олексію Сализі тепер загрожує ув’язнення на 15 років, адже 10 лютого його справу перекваліфікували з хуліганства та непокору міліції на участь у масових заворушеннях.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ