Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Арену Львів" передадуть ФК “Карпати” безкоштовно

Стадіон “Арена Львів” передадуть, для проведення домашніх матчів, місцевому клубу “Карпат” абсолютно безкоштовно. Про це після товариського матчу між вболівальникам ФК “Карпати” та ФК “Динамо” заявив Сергій Сімак, генеральний директор Державного концерну “Спортивні арени України”.

Сергій Сімак повідомив, що Державний концерн “Спортивні арени України” знайшов спонсорів, котрі готові фінансувати утримання та експлуатацію стадіону “Арена Львів”, який був побудований для проведення Євро-2012.

“Ми пропонуємо керівництву футбольного клубу “Карпати” уже з наступного матчу грати на Арені Львів. В нас сьогодні відбудеться зустріч із керівництвом клубу, де ми озвучимо цю пропозицію, однак останнє слово буде за Петром Димінським, - розповів Сергій Сімак в коментарі журналістам, - Надіємось, що менеджмент клубу прийме нашу щедру пропозицію і ФК “Карпати” перейдуть на Арену Львів".

Він також зазначив, що спонсори готові оплати перебування ФК “Карпати” на Арені Львів до кінця поточного сезону.

“Далі я надіюсь ми знайдемо з керівництвом клубу можливість перейти до тривалого співробітництва”, - зазначив Сергій Сімак.

Пропозиція також передбачає забезпечення безкоштовного відвідування матчу вболівальниками.

“Питання чи будуть квитки на матч безкоштовними буде залежати виключно від рішення менедменту Карпат, від їх ставлення до вболівальників”, - розповів він журналістам.

Свою щедру пропозицію керівництво Державного концерну “Спортивні арени України” пояснило бажанням, аби місцевий футбольний клуб грав на сучасному стадіоні.

Фото - Сергій Бобра, Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ