Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архиєпископ Львівський і Галицький Августин (Маркевич) відвідав український контингент миротворчих сил КФОР

З благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана), голова Відділу зі взаємодії із Збройними силами України УПЦ (МП) архиєпископ Львівський і Галицький Августин (Маркевич) відвідав український контингент миротворчих сил КФОР.

З благословення Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана), голова Відділу зі взаємодії із Збройними силами України УПЦ (МП) архиєпископ Львівський і Галицький Августин (Маркевич) відвідав український контингент миротворчих сил КФОР. Цей візит відбувся на прохання спеціальної комісії Генерального штабу Міністерства оборони України в рамках спеціальної програми з духовної опіки військовослужбовців, які виконують миротворчу місію в гарячих точках, — повідомив 4 січня сайт „Православіє в Україні”.
Архиєпископ Августин передав миротворцям благословення Митрополита Володимира та привітав їх із різдвяними святами, побажав Божої допомоги в нелегкому служінні на благо суспільства, закликав бути мужніми у складні життєві моменти.
„Сьогодні тут зібралися кращі з найкращих військовослужбовців Збройних сил України, — сказав владика. — З одного боку, вам довірили почесну місію бути миротворцями, а з іншого — на вас чекають удома рідні та близькі. Тож ви потрібні тут і там — на Батьківщині, а це має спонукати вас бути сильними й мужніми. Нехай Спаситель світу Ісус Христос у ці світлі та радісні дні сповнить ваші серця миром і спокоєм.”
Разом із заступником Генерального штабу генерал-лейтенантом Григорієм Соковським владика відвідав базові табори „Білий орел” і „Полукрбат”, відслужив молебень перед військовими, окропив свяченою водою особовий склад.
Співробітник відділу диякон Віктор Яценко відвідав блокпости і привітав солдатів і офіцерів, які несуть бойове чергування. Усі військовослужбовці отримали іконки і подарунки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ