Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Арсен Аваков про патріотизм з кримінальним ухилом

Живемо в країні, де перемогла кримінальна демократія? Помилився - в країні, де перемогли активісти? Не впевнені? А я дивлюся, читаю, іноді злюся - ділюся думками.

Те, що раніше називали злочином і хуліганством - тепер називають АКЦІЯ. А злочинців - активіст.

Закидати камінням вночі магазин, підпалити, розбити дорогу машину, - називається громадянська позиція і самовираження.

Напасти на депутата, чиновника, лікаря, будь кого – люстрацією звуть.

Спалити будову конкурента-забудовника - реалізувати громадську думку.

Пограбувати будинок, магазин, фірму інакомислячих - волонтерська позиція і допомогу фронту, зважаючи на імпотенцію влади ..

Якщо ж ти хуліган, і тобі немає 18 років - знай: підпалюючи, трощачи і б'ючи - навіть якщо тебе зловлять - ти нічим не ризикуєш, завжди знайдуться депутати, правозахисники та адвокати, які  піднімають суспільство на боротьбу зі «свавіллям ментів» проти «дитини» - хворого (як, якщо пам'ятаєте, у випадку з тим, хто розмахував ланцюгом під ВР) або цього «бідного хлопчика з шишкою на голові» .. А хлопчик лише брав участь в «політичній акції ..».

Шановні уявні революціонери і горе-патріоти, дорога ліберально-патріотична громадськість, шановна вільна преса – давайте-но припиняйте - вибачте - дуркувати. Пора знову злочинця називати злочинцем, судити його за законом, а не виправдовувати «патріотизмом».

Франшиза «патріотів» і «атошников» - зараз найбільш модна фішка серед бандитів і аферистів усіх мастей.  Банда, копаючи бурштин або грабуючи автотранспорт, поспішає називати себе батальйоном, патріотами, активістами, лжеправими секторами, лжеайдарами,илжедонбасами ..  А далі - якщо щось не так – суцільний захват: «міліція охороняє від патріотів магазин регіонала», «активіста, який намагався підпалити павільйон Рошен, цинічно побили », «орли Авакова не пускають активістів-патріотів на атомну станцію, краще б на фронті зі зброєю стояли»…

Я надто добре знаю СПРАВЖНІХ патріотів і бійців, що б з потрійною силою зневажати всю цю злочинну дешевку. Піна, на жаль, брудна піна на емоціях непростих пережитих нами місяців ..

Зрозуміло, я більше в темі що відбувається - мені, напевно, легше побачити картину того, що відбувається. Але, все ж - прошу – чи не час і Вам, дорогі мої співгромадяни, подивитися на перевертнів, що ховаються за патріотизм,  тверезими очима !?

Я насправді не думаю, що Вам би хотілося бачити цих «патріотів» і «дітей» біля свого будинку, роботи або машини. Думаєте, емоційне заохочення ТАКИХ активістів не зачепить світ кожного з вас? На жаль, зачепить. Коли вам розіб'ють скло або підпалять ваш будинок або кіоск де працюєте, будете виправдовувати їх, чи все ж вимагатимете забезпечення власного спокою і законного порядку?!

Це я до чого .. Патріот, якщо ти дійсно патріот - живи за законом країни! Якщо ти порушуєш закон - ти злочинець, а у воєнний час - подвійно. І жодних цвяхів!


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ