Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Асоціація „Ради Львівщини” прозвітувала за діяльність 2007 року

Сьогодні на загальних зборах Обласної асоціації місцевих рад „Ради Львівщини” затвердили план роботи Асоціації на 2008 рік, а також розмір членських внесків: для обласної ради – 150 тисяч гривень, для районної ради – 6 тисяч, ради міста обласного значення – 1 тисячу, рад інших рівнів – по 500 грн, і індивідуальних членів – по 50 гривень.
Як зазначив у звіті за діяльність у 2007 році Асоціації виконавчий директор ОАМР „Ради Львівщини” Сергій Купчак, за рік проведено засідання з земельних питань, програми розвитку села, питання відкриття пам'ятника Степанові Бандері.
„Також вирішували питання місцевого самоврядування, і організацію та проведення Дня місцевого самоврядування. Наприкінці грудня минулого року спільно з Львівською облдержадміністрацією та обласною радою провели нараду за участю голів районних рад, голів районних держадміністрацій та міських голів обласного значення по питанню контактування і співпраці з владою. Наступного року продовжуватимемо працювати у цьому напрямку”, – говорить Сергій Купчак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ