Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Аваков звільнив Середу через нерозкриті злочини

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вирішив звільнити керівників Нацполіції у Львівській, Закарпатській, Запорізькій та Житомирській областях.
фото Гал-інфо

Як передає кореспондент УНІАН, про це йшлося на колегії Міністерства внутрішніх справ щодо аспектів діяльності органів системи МВС.

Спочатку Аваков звернувся до голови Нацполіції Сергія Князєва, щоб той конкретно назвав керівників областей, де спостерігаються найгірші показники у розкритті злочинів.

Князєв заявив, що, "зважаючи на сукупність допущених недоліків в організації роботи із протидії злочинності, є суттєві нарікання на керівників наступних головних управлінь: Львівської, Закарпатської, Запорізької, Житомирської областей".

"Я готовий прийняти кадрові рішення з цих зазначених керівників, пане міністре, і також зауважу, що чимало прорахунків у роботі допущено у Дніпропетровському главку, але саме за неналежну організацію роботи підрозділу керівника звільнено в минулому місяці", – сказав Князєв.

При цьому Аваков наголосив, що "повинна бути відповідальність, і ці керівники повинні знайти іншу працю". Міністр зауважив, що очікує від голови Нацполіції відповідних подань до кінця сьогоднішнього дня, 23 серпня.

"Нам потрібні і кадрові, і структурні зміни. Я ще раз наголошую: я приймаю рішення про звільнення керівників главків Львівської, Закарпатської, Запорізької та Житомирської областей. Прошу відповідних офіцерів після засідання колегії зайти до мене для вирішення питання подальшого проходження служби", – сказав Аваков.

Нагажаємо, Валерій Середа очолив Нацполіцію Львівщини в грудні 2016 року. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ