Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Авіакомпанія Lufthansa розширює свою діяльність в Україні та відкриває нові рейси

19 вересня 2018 року відбулась офіційна прес-конференція компанії Lufthansa Group у м. Києві. На заході топ-менеджери компанії розповіли про вражаючі результати року та про свої найближчі плани на українському ринку.

Серед досягнень компанії були відмічені такі:

  • Lufthansa Group продемонструвала зростання пасажиромісткості на 13,8%, збільшення пасажиропотоку на 14,0% і перевезла понад 551 000 пасажирів в період з січня по серпень 2018 року.
  • Зростання пасажиропотоку: порівняно з попереднім роком, трафік пасажирів з України збільшився на 19,0% і на 9,2% збільшилась кількість пасажирів, які літали в Україну на рейсах Lufthansa Group.
  • Brussels Airlines стане четвертою компанією Lufthansa Group, яка оперує в Україні і почне здійснювати нові рейси із Києва, збільшивши кількість щотижневих рейсів Lufthansa Group до 91.
  • Кількість українських співробітників компанії буде збільшено до більш ніж 200, внаслідок розширення локального call-центру.

У 2018 році Lufthansa Group продемонструвала значний ріст на українському ринку авіаперевезень - послугами компаній скористалось більше 551 000 пасажирів, які літали в Україну та з України. У порівнянні з тим же періодом минулого року компанії вдалося збільшити пасажиромісткість на 13,8%, що повністю задовольнило запит ринку та збільшений на 14,0% пасажиропотік.

Розширення Lufthansa Group в Україні буде продовжуватися - з 17 жовтня цього року Brussels Airlines запускає нове щотижневе сполучення з Києва в столицю Бельгії - Брюссель. Brussels Airlines стане другою компанією Lufthansa Group, яка виходить на український ринок цього року. Нагадаємо, що раніше в березні 2018 року авіакомпанія SWISS запустила нові рейси між Києвом та Цюріхом, запропонувавши 4 щотижневих рейси, що також стало свідченням успіху Lufthansa Group в Україні. Разом з новими пропозиціями компанії, Lufthansa Group забезпечить 91 щотижневий рейс з України в авіа хаби Європи: Мюнхен, Франкфурт, Цюріх, Відень і, найближчим часом, в Брюссель. Сьогодні Lufthansa Group представлена ​​в Україні такими компаніями: Austrian Airlines, Lufthansa та SWISS.

У Lufthansa Group розуміють вагомість та потенціал українського ринку, який виявився у значному рості авіакомпанії Lufthansa в Україні.

"2018 рік вже став одним з найбільш успішних для нашої компанії в Україні, ми із задоволенням продовжимо розширювати наші пропозиції для українського ринку. Нещодавно ми збільшили кількість щотижневих рейсів Київ-Франкфурт до двадцяти. З запуском рейсів SWISS Київ-Цюріх і запланованого старту рейсів Brussels Airlines, які забезпечать авіасполучення столиць України та Бельгії, наші клієнти отримають ще простіший доступ до нашої масштабної світової мережі», - відзначає Штефан Кройцпайнтнер, віце-президент з продажів Lufthansa Group у Європі, на Близькому Сході та в Африці.

Вихідний трафік Lufthansa Group з України збільшився більш ніж на 19,0%. Зростання трафіку обумовлено збільшенням попиту на польоти до Європи на 26.0% і Азіатсько-Тихоокеанський регіон на 31,3% в порівнянні з попереднім роком. Найпопулярніші серед пасажирів міста - Барселона, Ніцца, Нью-Йорк і Шанхай. Найпопулярнішими країнами для подорожей з України є Сполучені Штати, Іспанія і Франція. Вхідний пасажиропотік в Україну також продемонстрував зростання на 9,2% в 2018 році, в основному завдяки мандрівникам з Європи і Північної Америки.

Ще однією історією успіху компанії є Австрійський сервісний центр у Львові, який пропонує послуги Lufthansa Group для B2B і B2C сегментів 45-ти країн на 17 мовах. Вже цієї осені площа офісного приміщення збільшиться від 900 до 1400 квадратних метрів, що створить 60 додаткових робочих місць. Інший напрямок діяльності Lufthansa Group в Україні включає авіалінії Lufthansa (Продажі і фінанси), Lufthansa Карго і Сервісний центр.

Lufthansa Group вже більше 27 років оперує на українському ринку. У компанії працюють понад 200 українських фахівців. Понад 155 співробітників зайняті в Сервісному центрі компанії у Львові, який незабаром буде розширено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ