Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Авто з аукціону в США дешевше машини в Україні - правильна економія

На українському ринку знайти новий автомобіль не проблема, були б гроші. Але за машину з вітчизняного салону доведеться заплатити в 2-3 рази дорожче, ніж за авто з пробігом з США.

Американські аукціони постійно поповнюються транспортними засобами у відмінному технічному стані, які реалізуються з торгів за вигідною ціною. Тому багато українців воліють купувати старі авто під ключ в США в таких компаніях як АвтоБум наприклад, ніж переплачувати за стокові моделі на батьківщині.

Переваги покупки машини в Штатах

Придбати транспортний засіб з пробігом за кордоном можна самостійно. Але набагато простіше довірити покупку і доставку уживаного авто з США посередницькій фірмі. Це заощадить майбутньому власнику машини час на оформлення необхідних документів, перевірку транспорту, організацію навантаження в американському порту, владнання питань з митницею. Переваги співпраці з компанією, яка надає посередницькі послуги, очевидні:

  • доступ на найбільші аукціони США, включаючи закриті торги;
  • участь в покупці лотів з мінімальними аукціонними зборами;
  • прозорість угод, що забезпечується укладенням договору;
  • покупка автомобіля за найбільш вигідною вартості;
  • вибір машини, відповідний побажанням клієнта;
  • безпечне проведення платежів через міжнародну систему;
  • повний супровід угод на всіх етапах співробітництва;
  • можливість купити авто в США під ключ з перевіркою ТЗ;
  • організація відправки вантажу з порту в США в порт в Україні;
  • базове страхування автомобіля від ризиків на шляху проходження;
  • доставка машини власнику, сприяння в розмитненні, постановці на облік;
  • допомога в ремонті з покупкою комплектуючих в Америці.

Вибираючи співпрацю з надійним посередником, замовник отримує повний комплекс послуг. Фахівці фірми надають консультаційну допомогу по питаннях, що цікавлять в режимі 24/7. Перед покупкою автомобіля на вибір клієнта готують кілька варіантів згідно бюджету і вимогам до машини з фотозвітом. Оплата вартості авто відбувається після отримання рахунку з аукціону - кошти надходять безпосередньо компанії з США, а не фірмі-посереднику.

Чому авто з пробігом краще нової машини

Останні кілька років на автомобільному ринку відзначається стійка тенденція - українці вважають за краще купувати старі транспортні засоби на аукціонах США, а не в Європі або Україні. Це пов'язано з кількома важливими причинами:

Фінальна вартість машини навіть з урахуванням посередницьких послуг помітно нижче, ніж покупка нового автомобіля на батьківщині або в ЄС.

Американці часто змінюють авто, їздять на одній машині не більше 3-5 років, мають по кілька автомобілів на родину, тому транспорт знаходиться у відмінному стані.

Хороша якість доріг і палива в США сприяють збільшенню експлуатаційного ресурсу транспортного засобу.

Пробіг машини завжди відповідає реальним цифрам, оскільки за «скручування» лічильника в США передбачена кримінальна відповідальність.

Машини мають низьку вартість - клієнт економить 25-40% при покупці авто після страхових випадків плюс отримує пільгову розмитнення.

Заводи-виробники поставляють в Штати автомобілі з високою якістю збірки і поліпшеною комплектацією.

Якщо машина потребує ремонту, можна відразу замовити необхідні запчастини (фірмові, оригінальні) в Америці.

Терміни доставки за участю фірми-посередника варіюються в діапазоні 6-8 тижнів - самостійно так швидко купити авто з пробігом не вийде.

Під час транспортування клієнт може відстежити машину по VIN-коду і трек-номеру, які повідомляє компанія. Крім інформації про місцезнаходження авто, замовник отримує проміжні фотозвіти. Посередницька фірма співпрацює з місцевими СТО та продавцями запчастин в Штатах, що спрощує і прискорює ремонт машини.

Основні етапи покупки авто з аукціону

Компанія-посередник бере на себе всі клопоти, пов'язані з вибором лота, участю в торгах, оформленням документів і доставкою машини. Співпраця відбувається в зручному чесному форматі:

  • Клієнт звертається у фірму і позначає пріоритети по транспортному засобу.
  • Компанія готує кілька варіантів машин з урахуванням побажань замовника.
  • Співробітники фірми ретельно перевіряють історію експлуатації авто.
  • Сторони угоди укладають і підписують офіційний договір.
  • Посередник бере участь в торгах на аукціоні в рамках обумовленого бюджету.
  • Після перемоги в торгах клієнт отримує рахунок від організаторів аукціону.

Фірма організовує доставку машини з майданчика в порт, відправку судном в Одесу або Клайпеду і подальше транспортування клієнту автовозів, евакуатором або автопоїздом.
В Україні компанія займається митної очищенням машини, допомагає організувати ремонт на перевірених СТО. В кінцевому підсумку клієнт отримує авто у відмінному стані з хорошою економією і без втрати особистого часу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ