Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Автомайдан готує бойкот голові фракції "Партії регіонів" Львівської облради

Сьогодні, 19 січня, о 12.00 у Львові активісти Автомайдану мають намір зібратися на вулиці Богдана Хмельницького, 188а, на паркінгу поблизу ТЦ "Епіцент". Основною метою автопробігу є акція протесту проти прийнятих законів 16 січня у Верховній раді. Повідомили організатори.

Долучитися до автопробігу може кожен небайдужий. План такий - вирушити колоною до Буська, де активісти Автомайдану влаштують бойкот голові фракції "Партії Регіонів" Львівської обласної ради. Завітають в "гості" учасники акції також до усіх регіоналів Буського району.

Організатори  просять усіх, у кого є автомобілі та українська символіка, підтримати акцію протесту та вирушити однією дружньою колоною до високопосадовців, які впроваджують диктатуру у демократичній державі.

12.00 - збір активістів на паркінгу ТЦ "Епіцентр". Бойкотування торгового центру.

13.00 - виїзд зі Львова до Буська колони автомобілів.

14.30 - мирна акція протесту на підтримку повалення диктаторського режиму біля дому голови фракції "Партії Регіонів" Львівської облради.

16.00 - бойкотування усіх місцевих регіоналів.

18.00 - по закінченні акції автоколона повертається до Львова.

Організатори закликали всіх небайдужих приєднатися до акції та підтримати активістів Автомайдану. Головною умовою акції є наявність транспортного засобу, який буде прикрашений українською та європейською символікою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ