Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Автомобілісти Львівщини вимагатимуть внесення змін до Закону України „Про автомобільний транспорт”

Наступного тижня Вільна профспілка „Автомобіліст України” планує провести загальну нараду власників фірм радіотаксі, які займаються автомобільними перевезеннями на території Львівщини. Серед них - власники ліній маршрутних та радіотаксі. Про це “Гал-info” повідомив Андрій Корчинський, правовий інспектор у регіонах України Конфедерації вільних профспілок України.
Під час спільної наради заплановано обговорення і вироблення нової концепції дій автомобілістів з новою владою. Як зазначив Андрій Корчинський, наразі проблеми і питання потрібно об’єднати так, щоб вони оптимально змогли показати доцільність і навіть обов’язковість прийняття змін до Закону України „Про автомобільний транспорт”. Внесення змін є обов’язковим, оскільки проблем в автомобілістів є багато і вони спільні для всіх.
Андрій Корчинський передбачає, що до кінця літа потрібно остаточно доробити концепцію змін, щоб на вересень-жовтень почати роботу з Кабінетом Міністрів, а зокрема з Міністерством транспорту. У разі, якщо Кабмін не прислухається до їхніх зауважень і прохань, автомобілісти мають намір вдатись до більш активних дій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ