Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азербайджан заявив про загибель 12 військових у Нагорному Карабасі

Азербайджан заявив про загибель 12 своїх військових у ході військових дій за участі вірменських ЗС у районі Нагірного Карабаху. Про це повідомляє АP з посиланням на Міноборони Азербайджану.

Також повідомляється, що у ході сутичок загинули та зазнали поранень понад 100 вірменських військових.

У відомстві також зазначили, що один азербайджанський вертоліт було збито та заявили, що знищили 6 вірменських танків і 15 артилерійських позицій.

У свою чергу у Міністерстві оборони Вірменії заперечують інформацію про взяття азербайджанськими військовими стратегічних висот і загибель вірменських військових.

Як повідомляє Інтерфакс з посиланням на  прес-секретаря Міноборони Вірменії Арцруни Ованнісяна, "противник відкинутий на  усій лінії зіткнення та зазнав численних втрат".

"Повідомлення про те, що азербайджанські ЗС захопили на території Нагірного Карабаху різні населені пункти, знищили сотню вірменських військовослужбовців, кілька десятків одиниць військової техніки, є дезінформацією і не мають нічого спільного з дійсністю", - заявили у Міноборони Вірменії. 

Раніше Міноборони самопроголошеної Нагірно-Карабахської республіки оголосило про наступ азербайджанських військових. Вірменські військові сили перейшли в контрнаступ.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ