Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Баганець і Пісний розкрили одне з резонансних вбивств у Львові

У Львові розкрито одне із резонансних вбивств, які сталися за останній період. Йдеться про вбивство чоловіка біля Собору Св. Юра, яке сталося у лютому цього року. Як повідомив сьогодні під час брифінгу прокурор Львівської області Олексій Баганець, правоохоронцям вдалося затримати підозрюваного у цьому вбивстві чоловіка, який зізнався у злочині. Цьому передували тривалі оперативно-слідчі дії як правоохоронців, так і прокуратури, проте все ж справу вдалося розкрити.
Чоловік, який зізнався у вбивстві, а це 45-річний львів’янин, який раніше відбував покарання за різні види злочину, вистрелив у потерпілого, коли той застав його „на гарячому” – вбивця намагався викрасти автомобіль.
Як зазначив начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний, у цій справі правоохоронці знайшли ряд беззаперечних доказів, зокрема мобільний телефон та ключі.
«Цей чоловік входив до складу злочинної групи, яка пограбувала салон гральних автоматів, забравши всю виручку», — зазначив Пісний.
Нагадаємо, на початку лютого у Львові біля церкви св. Юра стався інцидент, внаслідок якого з вогнепальної зброї було важко поранено львів’янина, який згодом помер.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ