Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Багато сонця та +22: де завтра буде найтепліше. Карта

У понеділок, 18 березня, в Україні встановить тепла погода із температурою вдень до +19 градусів, без опадів, але у вівторок температура знову знизиться.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у Facebook, передає Укрінформ.

"На Вінниччині, у Чернівецькій області і там, де сильніше розігріється повітря сонцем, очікується +17+22 градуси. На Сході тепло буде скромнішим, +7+11 градусів. Львівщина накине курточки, 6-10 градусів тепла. І якраз о цій порі будуть холоднішими території, які омиваються ще холодними морями", зазначила Діденко.

За її словами, завтра буде багато сонця, без опадів, хіба на крайньому заході може щось покапати, а у Центрі та на Півночі ймовірний поривчастий вітер.

"У столиці 18 березня передбачається близько +18 градусів! А якщо сонце вріже потужніше, то й +20 може вискочить. Єдине - буде поривчастий вітерець", - зауважила синоптик.

Водночас вона попередила, що у вівторок температура знизиться, на Заході та Півночі пропливуть хмари та пройдуть дощі.

Як повідомили Укрінформу в Українському гідрометцентрі, 19 березня у західних, північних та центральних областях помірний дощ, на решті території без опадів. температура в Україні 9-14° тепла.

Згідно з прогнозом, 20 березня в західних, північних та центральних областях невеликий дощ, в Карпатах з мокрим снігом, на решті території, 21 березня в Україні без істотних опадів.

На Київщині 20 березня невеликий дощ, 21 березня без істотних опадів. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 6-11° тепла.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ