Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бальчун звинуватив Омеляна в саботажі

Голова "Укрзалізниці" Войцех Бальчун відповів на слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який назвав його "примхливим шоуменом" і "ширмою", а не менеджером змін, - Лівий берег.

"Публічна полеміка в стилі «сам дурень» для мене абсолютно неприйнятна. Я приїхав в Україну працювати заради реформи однією з найбільших залізниць світу, а не для дискусій в принизливому тоні. З саботажем і блокуванням, зволіканням мені довелося зіткнутися на найвищому міністерському рівні. Сьогодні речі названі своїми іменами. Все, що до цього дня вдалося зробити в компанії (а позитивних змін не бачить тільки сліпий), стало можливим тільки завдяки особистій підтримці прем'єра Гройсмана. Справи і результат свідчать самі за себе. Залишимо інфантильні реакції без коментарів", - написав він у фейсбуці.

Бальчун також поділився постом Омеляна від квітня 2016 року, в якому висловив захоплення у зв'язку з призначенням нового голови "Укрзалізниці".

"P. S. Facebook пам'ятає все:)J", - додав він.

Нагадаємо, в п'ятницю Омелян заявив, що голосував проти Войцеха Бальчуна при виборі керівника "Укрзалізниці", і розкритикував його роботу.

Скандал вибухнув після того, як уряд вирішив вивести "Укрзалізницю" з підпорядкування Мінінфраструктури.

Лівий берег

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ