Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бандерівська армія вирушить на Київ та Донецьк

Ця сесія є знаковою. Я думаю, ми ще не одну таку сесію проведемо. Ми проведемо таку сесію ще тут у Львові, проведемо таку сесію в Києві, і мені ще здається, що буде той день, коли ми проведемо таку сесію на вулицях Донецька, коли наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк і викине ту владу з України. Про це сьогодні, 13 січня, на позачерговій сесії Львівської облради з приводу скасування указу Президента України про присвоєння звання Героя України Степанові Бандері заявив заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді Юрій Михальчишин.

«Сьогодні проти Львова стоять три центри сили - це є Москва, це є Данєцк і це є Київ, правда Київ, ними окупований. Київ здався, і так само вони чекають, що здасться Львів, що Львів ляже, що прогнеться бізнес, що промовчить політична еліта, що мовчатимуть на кухні мешканці, а львівська міліція, так само, як київські менти, буде ганяти патріотів. Та не буде такого, товариство, адже у нас з вами не просте місто, це не просто обласний центр - це місто, у якому Бандера вчився, жив і воював», - заявив Юрій Михальчишин.

Він нагадав присутнім, хто такі бандерівці і попередив, що львів’яни своє місто не віддадуть: «Я хотів нагадати, хто такі бандерівці. Коли Сталін захотів депортувати чеченців, то він цих гордих джигітів за одну ніч вивіз в товарних вагонах, а для того, щоб розправитись із бандерівцями, і двадцяти років було мало»

«В тому символі, біля якого ми тут стоїмо, головне не те, що був Бандера, а головне те, що після нього залишилися бандерівці. Бандерівці – це люди, які змусили москалів поважати українців. Тут у Львові вони нам не можуть диктувати. Це у них там є президент, є куплені суди, є уряд і влада. У Львові у них влади немає, у них є генерал-губернатор, який колись був у Малоросії. Але у нас, у Львові, є своя бандерівська червоно-чорна влада, яка є обрана народом. Ми цього президента не обирали, а тому зобов’язань перед ним ми не маємо жодних. Нехай вони думають, що хочуть, але вони у Бандери Героя не заберуть так само, як не заберуть в нас нашого міста», - заявив Юрій Михальчишин.

Те що сталося, на думку депутата, це не загроза державі, адже «держави немає, є країна»

«Замість держави є буржуї, паразити, бандити, які сьогодні залізли нам на голову і думають чомусь, що так буде вічно. Але я вам скажу: історія вчить, що така влада навіть на багнетах не втримається, не те, що на гумових поліцейських кийках, тому нехай не чекають, що бандерівці будуть по лісах ховатися, а вони їх там будуть виловлювати, це ми їх будемо виловлювати на вулицях нашого українського міста», - наголосив Юрій Михальчишин.

Фото - Йосип Марухняк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ