Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Без допомоги держави Львівський перинатальний центр не закінчать і цього року

Одним із найголовнішим об’єктом незавершеного будівництва у Львові залишається Обласний клінічний перинатальний центр, що на вул. Дж. Вашингтона, 6. Для закінчення робіт потрібно 120 млн грн. Про це сьогодні, 25 січня, під час засідання постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Львівської обласної ради повідомив голова комісії Богдан Гагалюк, інформує кореспондент Гал-інфо.

За його словами, минулого року була окрема постанова Кабміну про виділення коштів на завершення робіт з реконструкції Львівського перинатального центру, але цього року такої постанов нема.

Він додав, що депутати будуть лобіювати це питання перед з народними депутатами  від Львівщини, адже в обласному бюджеті немає потрібної суми коштів.

Нагадаємо, як раніше повідомляло Гал-інфо, наразі на об'єкті уже завершили роботи з утеплення фасаду, гідроізоляції фундаменту, встановлені вікна та змонтовано дах, проведені каналізаційні та електричні мережі, підключена теплотраса.

Як повідомила начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Катерина Іванова, у 2015-му році на реконструкцію перинатального центру виділено з державного бюджету 45 млн грн та 2,25 млн грн – з обласного. Необхідність фінансування для повного завершення об'єкту на цей рік становить близько 120 мільйонів гривень, у тому числі з державного бюджету 106,273 млн грн та обласного – майже 5,593 млн грн.

Нагадаємо, загальна кошторисна вартість об'єкту становить понад 170 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ