Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Безпеку на фіналі Ліги чемпіонів гарантуватимуть майже 12 тисяч правоохоронців, - МВС

Міністерство внутрішніх справ України розробляє алгоритм дій щодо вжиття заходів публічної безпеки під час проведення фінальних матчів жіночої і чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА сезону 2017/2018, які відбудуться в Києві 24 і 26 травня. Як передає Цензор.НЕТ із посиланням на Департамент комунікацій МВС, про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий під час робочої наради в аеропорту "Бориспіль".

"На час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів планується залучити близько 12 тисяч правоохоронців. З них - 6 тисяч поліцейських, 3 тисячі нацгвардійців, тисяча прикордонників та інші підрозділи", - сказав він.

За словами Ярового, всі органи системи МВС відпрацьовують алгоритм дій щодо гарантування публічної безпеки на час проведення матчів ЛЧ.

"Сьогодні ми відпрацьовуємо в аеропорту "Бориспіль" заходи, пов'язані з фінальним матчем Ліги чемпіонів. Ми повинні скоординувати свої дії з метою гарантування громадського порядку та безпеки. Низку заходів ми вже провели: це робота наших ситуаційних центрів, також ми перевірили локації, де будуть розміщуватися гості і команди", - зазначив перший заступник міністра.

Крім того, він наголосив на важливості посилення співпраці з міжнародним бюро Інтерполу.

Яровий заявив: "У нас не має залишитися ніяких проблемних питань. Я хотів би звернути увагу на роботу нашого (Укрбюро. - Ред.) Інтерполу. Обов'язково треба налагодити комунікацію з офіцерами поліції, які прибудуть разом з командами".

За його словами, основне навантаження лежатиме на міжнародному аеропорту "Бориспіль", також іноземні гості будуть прибувати в "Жуляни", аеропорти Харкова та Одеси.

За інформацією МВС, в цілому очікується прибуття понад 20 тисяч уболівальників, учасників та офіційних делегацій, більшість з яких прибудуть чартерними рейсами.

Цензор.НЕТ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ