Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біг-борди Василя Куйбіди знову зафарбували

Рекламні щити кандидата на міського голову Львова Василя Куйбіди вже вдруге зазнали нападу — повідомив 21 лютого під час прес-конференції керівник виборчого штабу Василя Куйбіди, депутат Львівської міської ради Іван Рудницький. За його словами, в ніч з 20 на 21 лютого зловмисники позахляпували зеленою фаброю близько половини біг-бордів Василя Куйбіди. Нагадаємо, в ніч з 15 на 16 лютого біг-борди кандидата на міського голову від блоку «Наша Україна»  були зіпсовані аналогічним способом.
«Зважаючи на характер провокації, в нас є всі підстави вважати, що проти Василя Куйбіди працює єдина злагоджена команда, адже біг-борди Василя Куйбіди вже вдруге позахляпували  абсолютно однаково», — говорить Іван Рудницький.
За його словами, виборчий штаб Василя Куйбіди звернувся до правоохоронних органів, щоб ті знайшли замовників та виконавців брудного піару, а також допомогли організувати чергування біля рекламних щитів кандидата.
«Організувати нічне чергування біля біг-бордів власними силами ми, звичайно, ж не можемо і ті, хто чинить провокацію проти Куйбіди, цим користаються. Коли наші біг-борди понищили вперше, ми поставили своїх людей біля деяких рекламних щитів, власне, ті щити, біля яких чергували працівники штабу, залишилися неушкодженими, інші ж були позахляпувані фарбою», — зазначив Іван Рудницький.
  Штаб Василя Куйбіди має деякі підозри щодо того, хто міг понищити рекламні щити їхнього кандидата, однак поки не буде доказів, прізвища підозрюваних називати не будуть.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ