Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Більше 30% львів’ян звертаються у Центр надання адміністративних послуг

Львів’яни, які звертаються до Львівської міської ради, отримують усю необхідну інформацію в Центрі надання адміністративних послуг. Про це свідчать результати соціологічного опитування про оцінку якості обслуговування відвідувачів Центру надання адміністративних послуг, проведеного у листопаді-грудні 2012 року, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, більше третини мешканців звертаються в Центр надання адміністративних послуг, щоб отримати консультацію. Приблизно така ж кількість звертається з пакетом документів для отримання адміністративних послуг. Решта мешканців подають звернення, записуються на прийом до посадовців та з’ясовують результат вирішення своєї справи. З усіх опитаних майже 73% львів’ян відповіли, що своє питання у Центрі надання адміністративних послуг вирішили позитивно. 

«Сьогодні найбільш затребувана послуга в Центрі надання адміністративних послуг – це отримання інформації або консультації. Більшість мешканців звертаються саме для цього. Як показують соціологічні опитування, третина мешканців, які принесли пакет документів на реєстрацію, перед тим консультувалися в нас. Нема потреби підніматися до посадовців, щоб отримати інформацію. Кожна послуга є прописаною тапублічною», - прокоментувала начальник адміністративно-господарського управління Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Як показали результати опитування, про роботу Центру надання адміністративних послуг здебільшого мешканці дізнаються від родичів та знайомих (22%), також із засобів масової інформації (17,5%) та від працівників Львівської міської ради (33,8%). Загалом було опитано більше 500 осіб різного віку та професії. Опитування проводилося за сприяння комунальної установи «Інститут міста».

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг працює на першому поверсі Ратуші, що на пл. Ринок,1, вхід з бічної сторони. Графік роботи –з 8.00 до 19.00 год (п’ятниця - до 17.45 год). Години пік –з 11.00 до 16.00 год. Також дізнатися усю необхідну інформацію можна за номером телефону 297-57-95.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ