Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Більшість львів’ян не вважає, що депутати міської ради їм чимось допомагають

Львівські БЮТівці випереджують у рейтингу місцевих „нашоукраїнців” більш як на 10%, — такі дані показано соціологічне дослідження, проведене у Львові Центром „Соціоінформ” 11-20 грудня. Про це сьогодні, 25 грудня, на прес-конференції повідомив голова Центру Олексій Антипович. Так, як показало соцдослідження, якби вибори до Львівської міської ради відбулися цієї неділі, то за БЮТ проголосувало б 30,75% респондентів, за блок „Наша Україна” — 19,38%, за ВО „Свобода” — 11,63% опитаних, за ГП „Пора” — 7,5% і за Партію регіонів — 5,13%. Всі інші ж політичні сили набирають в межах 2%. Натомість проти всіх готові голосувати 9,25% львів’ян, а не братимуть участь у виборах — 7,88% респондентів.
„Соціоінформ” також провів оцінку діяльності політичних партій та блоків, представлених у Львівській міськраді. За словами Олексія Антиповича, спершу львів’янам пропонували назвати прізвища депутатів, які, на їх погляд, найбільше захищають інтереси мешканців міста. Однак респонденти змогли пригадати прізвища лише 41 людини, яка, як вони вважають, щось робить для Львова і лише половина з цих людей — це депутати ЛМР. 
„Ми навіть не аналізувати цих результатів, адже вони жодним чином не є репрезентативними. Можемо сказати лише те, що довіра до депутатів міської ради серед населення є дуже низькою, отож їм треба краще працювати”, — зазначив Олексій Антипович.
Поряд з тим, найвище львів’яни оцінюють діяльність фракції БЮТ у ЛМР. Так, депутатам від блоку Тимошенко оцінку „5” поставили 16,63% респондентів, на другому місці ВО „Свобода” — 16,38%, на третьому — ГП „Пора” — 13,75%, на четвертому — блок „Наша Україна” — 13%, та п’ятому — ПРП — 6,38% і на шостому — УНП — 5,5%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ