Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біля міської ради зібрався міні-майдан

Сьогодні, 23 лютого, під міською радою зібрались представники профспілок, зокрема профспілки захисту прав громадян, вільна профспілка „Автомобіліст України”, громадський форум порятунку Львова, а також лікарі та мешканці відомчого житла.
Приїхало понад 50 таксі, які почали сигналити, вимагаючи від влади видати паспорти на погоджені стоянки та узаконити стосунки з виконавчою владою. Також прийшли безпритульні з вимогою, що Львову потрібна нічліжка, мешканці гуртожитку на Кримській, 28 – з вимогою передати його в комунальну власність, мешканці відомчого житла „Львівелектротрансу”, голодуючі лікарі вимагали виділення приміщення під лікарню відновного лікування та затвердження її як структурної одиниці – всього в пікетуванні бере участь понад 100 чоловік.
На плакатах пікетуючих були також заклики впорядкувати тарифи на житло та воду, з’ясувати, куди поділися 50 млн, виділених на святкування 750-річчя Львова.
Як зазначив „Гал-info” координатор Форуму громадського порятунку Олег Мацех, це тільки початок майбутнього майдану. „Нам вже надоїло дивитись на бездіяльність влади, вони виробляють, що хочуть, але ми знаємо, що надалі так бути не може”, – зазначив Олег Мацех.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ