Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Бійці готові повідомляти про корупцію і порушення в армії, але не знають куди і кому

Незважаючи на те, що в Україні більше як рік тривають військові дії на Донбасі, ситуація в армії не надто змінилася. Як розповів сьогодні, 6 липня, під час прес-конференції демобілізований боєць 24-ї бригади Іван Балагуш, бійці готові розповідати і повідомляти про зловживання та корупцію в ЗСУ, але не знають куди і кому

Як розповіли присутні демобілізовані, ситуація не змінилася, нема належного забезпечення формою та взуттям, і це у той час, коли посадові особи розкрадають тилове забезпечення.

Як порадив представник Львівського військомату майор Олег Полутренко, про усі порушення слід повідомляти у військову прокуратуру, військову службу правопорядку, наводити конкретні приклади та факти у своїх зверненнях.

Водночас дружина бійця 24-ї бригади Світала Дяченко, яка більше як місяць чекає на демобілізацію свого чоловіка, вже неодноразово повідомляла у військову прокуратуру про факти зловживання з боку його командира. За словами жінки, вона щоразу отримувала відписки з поясненнями, що прокуратура не має функції контролю.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ