Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок «Не ТАК» розраховує здобути близько 3% голосів виборців до Львівської міської ради – Степан Гавриш

Опозиційний блок «Не ТАК» розраховує здобути близько 3% голосів виборців до Львівської міської ради — про це сьогодні, 1 лютого 2006 року, під час прес-конференції повідомив народний депутат України, лідер політичного об’єднання «Центр», сьомий номер у списку блоку «Не ТАК» до Верховної Ради Степан Гавриш.
«Ми не робимо виликих ілюзій щодо Львівської області і розуміємо, що на Заході нас, на жаль, сприймають як ворожу опозиційну силу. Щоправда, як свідчать справжні, а не надумані рейтинги, ми маємо в західних областях від 3 до 4 %», — зазначив Степан Гавриш. За його словами, опозиційний блок „Не ТАК” розраховує здобути голоси тих виборців, які під час президентських виборів голосували проти Віктора Ющенка і «бачать в „Не ТАК” стабільну прогнозованцу політичну силу».
Як повідомив народний депутат, „Не ТАК” розраховує приблизно на 35-40 мандатів народних депутатів.
Поряд з тим Степан Гавриш наголосив, що залюбки готовий був би балотуватися на міського голову Львова, якщо б мав впевненість у тому, що його підтримають виборці.
«Я вважаю, що Львів — це одне з найдемократичніших міст України. Ваше місто заслуговує на достойну участь у політичному житті держави», — зазначив Степан Гавриш.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ